Passie voor mountainbikes

Over ons

Techniek

Brian Zaal

Brian is de oprichter van Reefo’s Suspension en al jarenlang een begrip voor service en reparatie in de mountainbike scene. Hij heeft als monteur ervaring in ongeveer alles waar wielen aan zitten. Waar hij ooit begon in de autotechniek, heeft hij reeds lange tijd zijn eigen bedrijf in het hogere mountainbike segment.

Daarnaast heeft Brian een achtergrond in wedstrijden rijden, eerst in de motocross en vervolgens op de mountainbike. Bij hem ben je dus aan het juiste adres als je alles uit een fiets wilt halen, die in top staat moet verkeren.

Altijd in voor een goed gesprek in de winkel en bereid je te voorzien van het beste advies voor mountainbiken en onderhoud, is het enige dat hem af en toe dwars zit het feit dat hij meer aan fietsen werkt dan er op zit. Brian woont met zijn partner en 2 zoons in Nieuwkoop.

Marketing & Sales

Johan van Seijen

Met meer dan 10 jaar ervaring als internetondernemer is Johan van Seijen verantwoordelijk voor de (online) marketing en sales bij Reefo’s Suspension. Tegelijkertijd zorgt zijn voorliefde voor vintage mountainbikes er voor dat hij ook genoeg verstand heeft van fietsen repareren, restaureren en bouwen. 

Na het opzetten van zijn eigen website restoration.bikeYouTube kanaal en Facebook groep heeft hij met Reefo’s Suspension zijn zinnen gezet om de mountainbike markt op vering gebied te bedienen.

Johan is lid van de lokale wielerclub in Weesp. Daarnaast kun je hem de gehele zomer vinden op zijn favoriete trail in de Schoorlse duinen. Hij leeft met zijn vrouw en dochter in Amsterdam.

Visie

Wereldklasse service

Onze visie is om altijd een voor de klant passende oplossing te vinden, of het nou een particulier of collega is maakt niet. Illustratief voor onze professionele insteek op het gebied van vering reparatie en onderhoud is dat wij als “last man standing” worden gezien. We kijken dus ook niet op dat er reparaties van over de landsgrenzen onze kant worden opgestuurd. Geen vraag is ons te gek.

Missie

Betaalbaar fietsplezier

Fietsen in het algemeen en zeker mountainbiken is een schitterende sport waar ook wij ontzettend van genieten. Tegelijkertijd zijn de prijzen de pan uit gevlogen. Het is onze missie om mountainbiken betaalbaar en daarmee ook bereikbaar te houden door de levensduur van jouw dure aankoop met professionele service zo goed mogelijk te verlengen.

Scroll to Top